Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Apdovanoti 2021 m. verslo projektų konkurso nugalėtojai

Šeštąjį kartą vykstantis verslo projektų konkursas šiemet sulaukė septynių verslių šiauliečių paraiškų. Sutartys dėl paramos suteikimo buvo pasirašytos su trimis verslininkais, kurie nusprendė pradėti ir vystyti savo veiklą Šiaulių mieste.

Pirmoji vieta ir 1000 Eur premija už vyresnių nei 45 m. asmenų verslo projektų konkurse idėją paskirta MB „Ponaitis šuo“ – šuniukų dienos centro, kirpyklos, priežiūros paslaugoms. 
Dalyvių pažymėjimai ir atminimo dovanėlės įteiktos: jaunimo nuo 18 iki 29 m. verslo projektų konkurso dalyviui MB „Sodo daktaras“ – jaunasis verslininkas planuoja įsigyti reikalingą įrangą bei teikti aplinkos priežiūros paslaugas, bei vyresnių nei 45 m. asmenų verslo projektų konkurso dalyvei UAB „Sveikatos ir grožio namai“, kuri įsigys išmanią veido odos ir priežiūros sistemą, kuri nustato odos rodiklius, pritaiko bei personalizuoja lazerio terapijos parametrus. Toks aparatas grožio salone bus pirmasis Šiaulių mieste.
Tikimasi, kad sudėtingas laikmetis nesustabdys užsidegimo pradėti savo verslą ir plėtoti naujas idėjas.

Susirinkusius pasveikino mero pavaduotoja Simona Potelienė, L. e. Ekonomikos ir investicijų skyriaus vedėjo pareigas Aistė Petkuvienė, VšĮ Šiaulių verslo inkubatorius direktorius Alius Valys. Pasidžiaugta verslumu, noru susikurti darbo vietą sau ir kitiems, naujomis idėjomis.

Laimėtojai negailėjo gerų žodžių Šiaulių miesto administracijai, Tarybai bei Ekonomikos ir investicijų skyriui, jo darbuotojams už bendradarbiavimą, išsamius paaiškinimus, procesų sklandumą, suteiktą informaciją ir pagalbą.
Apdovanojimuose dalyvavę praėjusių metų konkurso laimėtojai dalinosi savo sėkmės istorijomis, patirtimi, kaip sekėsi vystyti veiklą karantino metu, negailėjo patarimų ir padrąsinimo verslo projektų dalyviams, džiaugėsi bendradarbiavimu.

Ekonomikos ir investicijų skyriaus informacija

Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas