Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Kvietimas teikti paraiškas įgyvendinti Šiaulių miesto savivaldybės verslo subjektų mokymo ir jaunimo verslumo skatinimo programas

Šiaulių miesto savivaldybės administracija kviečia teikti paraiškas įgyvendinti 2022 metais Šiaulių miesto savivaldybės verslo subjektų mokymo programą ir jaunimo verslumo skatinimo programą (paraiškos forma ).

Programos finansuojamos iš Šiaulių miesto savivaldybės biudžeto lėšų, vadovaujantis Lėšų, skirtų įgyvendinti Šiaulių miesto savivaldybės verslo subjektų mokymo ir jaunimo verslumo skatinimo programas, naudojimo tvarkos aprašu ( T-167 ).

Konkursas įgyvendinti programas organizuojamas vadovaujantis Šiaulių miesto savivaldybės verslo subjektų mokymo ir jaunimo verslumo skatinimo programų įgyvendinimo konkurso nuostatais ( A-1124 ).

Programos turi būti įgyvendintos pagal patvirtintą 2022 metų priemonių planą ( 2022 m. priemonių planas ).

Reikalavimai pareiškėjams: paraiškas gali teikti juridiniai asmenys, vykdantys veiklą Šiaulių miesto savivaldybės teritorijoje, turintys programoms įgyvendinti pritaikytas (nuosavas, nuomojamas ar panaudos būdu naudojamas) patalpas, kuriose telpa 50 ir daugiau asmenų turintys įrangą, technines, organizacines ir kitas reikalingas priemones, turintys specialistų, turinčių ne mažesnę kaip 10 metų konsultavimo verslo pradžios ir kitais klausimais patirtį, kurie per pastaruosius 3 metus yra suteikę konsultacijų ne mažiau kaip 240 asmenų, vykdantys veiklą pagal patvirtintą ne trumpesnės kaip 3 metų trukmės galiojantį strateginį veiklos planą.

Paraiškų priėmimo laikotarpis: paraiškos priimamos 2022-01-05 – 2022-01-24 (imtinai).

Paraiškų priėmimo vieta: Šiaulių miesto savivaldybės administracija, Vasario 16-osios g. 62, Šiauliai, el. p.:

Paraiškų pateikimo būdas: užpildytos paraiškos ir pridedami dokumentai priimami pateikus juos elektroniniu būdu el. paštu:

Kontaktinis asmuo: Brigita Mareckienė, Ekonomikos ir investicijų sk. vyr. specialistė, tel.: 8-41 383 437, el. p.:

 

Brigita Mareckienė, Ekonomikos ir investicijų sk. vyr. specialistė
Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas