Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Lietuvos kultūros taryba, įgyvendindama projektą "Dizaino sparnai" kviečia labai mažas, mažas ir vidutines įmones teikti paraiškas

Projekto tikslas - skatinti labai mažų, mažų, vidutinių įmonių konkurencingumą ir augimą kuriant bei diegiant inovatyvius dizaino sprendimus. Įmonėse, kurios dalyvaus projekte, gali būti kuriami gaminio, komunikacijų dizaino, procesų, paslaugų, sąsajų sprendimai.

Tai puiki galimybė ne tik gauti nefinansinę pagalbą verslui, bet ir gilinti žinias dizaino srityje, kurios neabejotinai padės tolimesniuose darbuose.

Jei Jūsų įmonė:

  • veikia ilgiau nei vienerius metus ir yra registruota Juridinių asmenų registre
  • turi pajamų (per 3 metus - ne mažiau nei 50 tūkst. eurų)
  • periodiškai teikia ataskaitas atsakingoms valstybės institucijoms
  • neturi pritaikytų tarptautinių sankcijų (pilnas sąlygas rasite interneto svetainėje, žr. žemiau)

Pateiktas paraiškas vertins 6 dizaino ekspertai. Atranką sudaro trys etapai - administracinės atitikties vertinimas, ekspertinis vertinimas ir pateikti galutiniai sprendimai. Atrinktoms įmonėms dizaino sprendimai bus kuriami nuo 2023 m. kovo 1 d. iki liepos 31 d.

Kviečiame skaityti plačiau interneto svetainėje www.dizainosparnai.lt. Paraiškos priimamos adresu https://paraiskos.dizainosparnai.lt iki lapkričio 17 d. 23:59 val.

Nesate tikri, ar Jūsų verslui to reikia? Lapkričio 10 d. 13 val. dizaino profesionalai konsultuos potencialius pareiškėjus dėl konkurencingų ir tvarių dizaino sprendimų. Šią dieną taip pat turėsite galimybę išklausyti Vilniaus dailės akademijos Dizaino inovacijų centro vadovės ir projekto "Dizaino sparnai" konsultantės Audronės Drungilaitės pranešimą "Dizaino sprendimai, kuriantys naudą ir vertę verslui". Prašome registruotis į paskaitą ir individualią konsultaciją čia.

Ekonomikos ir investicijų skyrius, pagal Lietuvos kultūros tarybos ir "Dizaino sparnai" informaciją
Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas