Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Pasveikintas tenisininkas Vilius Gaubas

Šiaulių miesto savivaldybės administracijos Sporto skyriaus vedėjas Gintaras Jasiūnas Šiaulių teniso akademijos teniso kortuose pasveikino Vilių Gaubą, kuris prieš kelias savaites Europos jaunimo U-18 teniso čempionate užėmė 3 vietą.

Liepos pabaigoje Vilius Gaubas kartu su porininku Edu Butvilu Šveicarijoje Klosters mieste Europos U-18 čempionato dvejetų varžybose buvo apdovanotas bronzos medaliu.

Prieš pat Europos čempionatą 17-metis Šiaulių tenisininkas Slovėnijoje laimėjo pirmą karjeros profesionalų „Futures“ serijos turnyrą.

Vilius Gaubas šiuo metu ATP reitinge yra šoktelėjęs 300 pozicijų į viršų, rikiuojasi 711 vietoje (balandį buvo 1034 pozicijoje).

Gintaras Jasiūnas pasidžiaugė nuolat į tarptautinius turnyrus vykstančio šiauliečio entuziazmu ir dideliu šeimos indėliu į jaunąjį talentą. Sporto skyriaus vedėjas atkreipė dėmesį, kad Vilius Gaubas jau antrus metus iš eilės džiugina itin aukštais pasiekimais Europos jaunimo čempionatuose - prieš metus vykusiame Europos U-18 čempionate Vilius iškovojo 3 vietą vienetų kategorijoje.

Simboliškai pasveikinta buvo ir Viliaus trenerė Rita Romencovienė.

Sporto skyriaus vyr. specialistė Indrė Bubelytė

Susitikimo akimirkos

Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas