Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Prasidėjo bendrasis priėmimas: Šiaulių valstybinė kolegija – daugiau nei studijos!

Birželio 1-ąją startavo bendrasis priėmimas į Lietuvos aukštąsias mokyklas.

Šiaulių valstybinė kolegija stojantiesiems šiemet siūlo 20 studijų programų 5 studijų krypčių grupėse: sveikatos, socialinių, informatikos, inžinerijos mokslų bei verslo ir viešosios vadybos.

Prašymai bendrojo priėmimo pagrindiniame etape, kuris vyks iki rugpjūčio 5 dienos 12 val., bus teikiami lamabpo.lt informacinėje sistemoje. Rugpjūčio 9 dieną numatoma skelbti pirmuosius kvietimus studijuoti.

„Norime atkreipti visų besidominčių studijomis dėmesį: esame stabili aukštoji mokykla, siūlome plačias galimybes tiek 12 klasių baigiančiam jaunuoliui, tiek tam, kuris studijuoti nusprendė jau turėdamas darbo patirties, užsibrėžęs keisti gyvenimą iš esmės ar tiesiog norėdamas plėsti kvalifikaciją. Esame lankstūs, siekiame, kad kiekvienas mus savo tobulėjimui pasirinkęs asmuo aukštojo mokslo diplomą išsineštų maksimaliai pasirengęs siekti tolimesnių profesinių tikslų. Pabrėžiame, kad mokytis niekada nėra ir nebus vėlu. Šiais laikais mokymosi visą gyvenimą sąvoka išties labai aktuali, todėl svarbu išnaudoti visas galimybes. Kolegijoje laukiame tų, kuriems svarbus asmeninis augimas, pilnėjantis žinių bagažas, tų, kurie supranta praktinių įgūdžių svarbą“, – sako Šiaulių valstybinės kolegijos Studentų priėmimo ir karjeros centro vedėja Skaistė Buivytė.

Nors laiko prašymams teikti iš pirmo žvilgsnio skirta nemažai, Šiaulių valstybinės kolegijos atstovai ragina nedelsti, nepalikti sprendimų paskutinei minutei.

„Džiaugiamės, kai būsimieji studentai klausimų apie naują savo gyvenimo etapą, galimus pasirinkimus ir galimybes nepalieka savieigai. Mes skatiname domėtis, konsultuotis, rinktis, drąsiai klausti, kad viskas būtų aišku, neliktų jokių abejonių ir nežinomybės, – teigia ŠVK viešųjų ryšių specialistė Urtė Drąsutytė.

Šių metų bendrąjį priėmimą Šiaulių valstybinė kolegija pasitinka šūkiu „ŠVK – daugiau nei studijos!“. Aukštosios mokyklos atstovai akcentuoja, kad Šiauliuose vykdomos studijos atveria daug galimybių visapusiškam tobulėjimui – aktyviai bendradarbiaujama su socialiniais partneriais, regiono savivaldybėmis, kuriami miestui ir regionui svarbūs projektai. Šiaulių valstybinė kolegija entuziastingai įsitraukia į įvairias iniciatyvas, stengiasi nuolat būti miesto įvykių sūkuryje. Studijuojantiems šioje aukštojoje mokykloje sudarytos visos sąlygos kurti aktyvų, šiuolaikišką, spalvingą ir įdomų, ilgai atmintyje išliksiantį studentišką gyvenimą!

Švietimo, mokslo ir sporto ministerija jau yra patvirtinusi preliminarius 2021 m. priėmimo į aukštąsias mokyklas skaičius. Numatoma, kad šiemet valstybės lėšomis į aukštąsias mokyklas bus priimta 12,7 tūkst. pirmakursių, iš jų 4,3 tūkst. pradės studijas kolegijose.

Studentų priėmimo ir karjeros centro vedėja Skaistė Buivytė taip pat primena, kad iki rudens Šiaulių valstybinėje kolegijoje vyks ir tiesioginis priėmimas, jis skirtas siekiantiems užimti valstybės nefinansuojamas studijų vietas.

Stojančiuosius kviečiame konsultuotis telefonais 8 615 97 114, (8 41) 52 37 69 arba el. paštu .

Šiaulių valstybinės kolegijos informacija ir nuotraukos

Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas