Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Registracija į mokymus „Motyvacinis interviu: kas tai ir kaip veikia?“

Nacionalinis socialinės integracijos institutas kviečia dalyvauti mokymuose apie motyvacinio interviu metodą. Šis metodas padeda suprasti, kokie veiksniai nulemia žmonių motyvaciją veikti. Jis yra labai naudingas NVO organizacijoms, dirbančiomis su žmonėmis ir savanoriais, nes leidžia suprasti, kaip skatinti žmonės būti motyvuotiems veikti ir palaikyti jų motyvaciją ilgesniam laikui.

Mokymai yra skirti NVO sektoriaus atstovams: specialistams, darbuotojams ir savanoriams, kurių metu bus pristatytos motyvacijos stadijos, motyvaciją slopinantys arba skatinantys veiksniai.

Taip pat bus pateiktos rekomendacijos, kaip kurti įtraukią bendruomenę, kur skirtingi žmonės su skirtingais poreikiais gali kartu dirbti ties vienodų tikslų.

Mokymų metu bus 2 valandų neformalus susitikimas su „Gyvos bibliotekos“ „gyvomis knygomis“, kur žmonės iš skirtingų socialinių grupių pasidalins savo istorijomis ir patirtimis. Tai leis susipažinti su atstovais iš įvairių pažeidžiamų socialinių grupių ir jų patirtimis kuriant tvarius santykius su kitais žmonėmis.

Mokymų pabaigoje dalyviai gaus pažymėjimus.

Mokymai vyks 2022 m. lapkričio 22 d. 10.00 – 17.00 val. Šiaulių menų mokyklos Atvirajame jaunimo centre (Vytauto g. 103A, Šiauliai)

REGISTRACIJA

Jaunimo reikalų koordinatorė (vyr. specialistė) Dalia Vietienė
Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas