Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Šiaulių miesto merui – padėka už paramą automobilių sportui

Šiaulių miesto merui Artūrui Visockui įteiktas Lietuvos automobilių sporto federacijos padėkos ženklas. Padėką ir jubiliejinį ženklą merui perdavė Šiaulių miesto automobilių sporto entuziastas Eugenijus Andrulis.

Solidų 90 metų jubiliejų mininti Lietuvos automobilių sporto federacija Šiaulių miesto merui Artūrui Visockui ir Šiaulių savivaldybei padėkojo už partnerystę ir paramą automobilių sportui. Padėką pasirašė federacijos prezidentas Egidijus Janavičius ir generalinis sekretorius Tadas Vasiliauskas. Padėkos ženklus Šiaulių miesto merui perdavė automobilių sporto klubo „Rally4fun“ prezidentas ir „RD Signs“ lenktynių komandos vadovas Eugenijus Andrulis.

„Džiaugiuosi, kad Šiaulių mieste automobilių sportas vis labiau stiprėja. Už tai dėkoju tikriems šios srities entuziastams ir rėmėjams, kurie šiam sportui skiria ne tik itin daug jėgų ir laiko, bet ir įspūdingą finansinę paramą. Linkiu, kad mūsų sportininkų keliamus tikslus pavyktų įgyvendinti, kad startai jiems būtų kuo sėkmingesni, nes pergalės balus čia kaip niekur kitur lemia ne tik sportininkų pasirengimas, bet ir gausybė techninių niuansų“, – sakė Šiaulių miesto meras Artūras Visockas.

Lenktynių komanda „RD Signs“ šiemet turėjo nemažai iššūkių, bet rezultatai nudžiugino – tikrai gerai sekėsi Lietuvos Street Race čempionate, buvo pelnytas ir Baltijos šalių čempionų vardas. Šiauliečiai dar niekada nubuvo iškovoję šio titulo. Šių metų pradžioje, prieš prasidedant lenktynių sezonui buvo sutarta, kad šiaulietiškas bolidas Lamborghini Huracan, pasipuoš Šiaulių simbolika – automobilio dizaino sprendiniuose buvo naudojamas ženklo „Šiauliai – saulės miestas“ atvaizdas.

Taigi Šiaulių simbolį – „šauliuką“ galėjo pamatyti Europos ir pasaulio automobilių sporto gerbėjai. Naujas sezonas „RD Signs“ komandai vėl bus įtemptas, laukia net 4 pasaulinės taurės etapai.

Viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis