Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Šiaulių regiono atliekų tvarkymo centras (ŠRATC) vėl priims lankytojus

Remiantis Lietuvos Respublikos Vyriausybės priimtu sprendimu, nuo 2021 m. liepos 1 d. nutraukiamas karantinas, todėl Šiaulių regiono atliekų tvarkymo centras (ŠRATC) vėl priims lankytojus.

Konsultacijos teikiamos tel. +370 41 421 599 arba bendruoju el. p. .  Siekiant greitesnio ir patogesnio aptarnavimo, Rinkliavos apmokėjimo klausimais galima kreiptis ir .

Darbo laikas:

I-IV 8.00 – 17.00

V    8.00 – 15.45

Pietų pertrauka 12.00 – 12.45

„Pandemijos metu tiek gyventojai, tiek įmonės, tiek ŠRATC darbuotojai  daugumą aktualių klausimų sklandžiai sprendė nuotoliniu būdu. Visi kartu įrodėme, kad, esant būtinybei, saugodami vienas kito sveikatą, daug aktualių klausimų galime išspręsti telefonu ar elektroniniu paštu, tačiau suprantame, kad kai kuriems ŠRATC klientams, dėl įvairių asmeninių priežasčių negalintiems pasinaudoti elektroninėmis paslaugomis, reikia ir kontaktinių paslaugų. Atsiradus galimybei, nuo liepos 1 d. gyventojai ir įmonės vėl bus priimami ir konsultuojami ŠRATC biure, adresu Pramonės g. 15-71, Šiauliai. Tačiau ir toliau rekomenduojame gyventojams ir įmonėms rinktis elektronines paslaugas, o į ŠRATC biurą atvykti tik tuomet, kai tai yra būtina“, – sako direktorius Žilvinas Šilgalis. 

Primename, kad kol lieka paskelbta ekstremalioji situacija šalyje dėl koronaviruso (COVID-19) plitimo grėsmės, privaloma laikytis visų įstatymu reglamentuotų saugos normatyvų ir dėvėti apsaugines veido kaukes.

Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas