Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Šiaulių regiono verslo atstovų išvyka į Fizinių ir Technologijos Mokslo centrą Vilniuje

Fizinių ir Technologijos Mokslų Centras suorganizavo Technologinės plėtros seminarą, kuriame Šiaulių regiono verslo atstovus supažindino su lazeriu kūrimu, lazerinių skaidrių medžiagų pjovimu bei mikroapdirbimu, 3D metalo ir keramikos spausdinimo technologijų taikymu pramonėje ir lazeriniu metalinių paviršių apdirbimu: valymu, suvirinimu, grūdinimu.

Po seminaro dalyviai turėjo galimybę pabendrauti su kūrėjais, užmegzti ryšius FTMC sukurtų technologijų ar paslaugų įsigijimui, o vėliau FTMC lazerių centre apžiūrėti laboratorijas.

Dar viena išvykos punktas – Dūmų fabrikas. Tai viena iš aktyviausių ir kūrybingiausių kūrybinių industrijų pavyzdžių Lietuvoje. Jos įkūrėja Greta pasidalino patirtimi kuriant šią erdvę, sužavėjo savo užsidegimu ir dideliu noru prisidedant prie Naujosios Vilnios rajono transformavimo, jo žavingosios pusės atskleidimo ir pastangomis tapti patraukliu aukšto lygio kultūros ir renginių tašku.

Pakeliui namo apžiūrėjome atgijusį Krikštėnų dvarą, kuris įsikūręs ramioje ir nuošalioje vietoje, išskirtinėje nuostabiu erdvės ir vaizdingo kraštovaizdžio deriniu.

https://svi.lt/siauliu-regiono-verslo-atstovu-isvyka-i-fiziniu-ir-technologijos-mokslo-centra-vilniuje/

VšĮ Šiaulių verslo inkubatoriaus informacija

Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas