Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Šiauliuose - „Tapa Linna Orkester“ koncertas

Liepos 13 d. 12 val. Šiaulių bulvaro amfiteatre muzikinę programą šiauliečiams dovanos pučiamųjų mėgėjų grupė iš mažo Estijos miestelio Tapos – Tapa Linna Orkester.

Orkestre groja daugiau nei 30 muzikantų, iš kurių daugelis yra Tapos muzikos ir meno mokyklos alumnai. Kolektyvas kasmet pasirodo svarbiausiuose Tapos renginiuose ir dalyvauja pučiamųjų muzikos koncertuose visoje Estijoje. Pastaraisiais metais koncertavo Slovakijoje, Vengrijoje, Suomijoje ir Lietuvoje. Orkestro repertuare – klasikinės muzikos, kino ir popmuzikos aranžuotės, originali muzika pučiamųjų orkestrui. Išleido du kompaktinius diskus: „Värvid“ („Spalvos“) (2008 m.) ir „Maraton“ („Maratonas“) (2020 m.). Yra pelnę Estijos chorų asociacijos metinį apdovanojimą „Metų pučiamųjų orkestras 2020“. Koncertas nemokamas! Daugiau informacijos Koncertų salė „Saulė“ feisbuko paskyroje.

Organizatorius – Šiaulių miesto koncertinė įstaiga „Saulė“. Mieli lankytojai, dalyvaudami renginiuose, neprieštaraujate, kad jie gali būti filmuojami ar fotografuojami, o jų nuotraukos viešinamos koncertų salės „Saulė“ internetinėje svetainėje, žiniasklaidoje ar socialiniuose tinkluose.

Šiaulių miesto koncertinės įstaigos „Saulė“ informacija 

Viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis