Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Dubijos – Serbentų g. sankryžos rekonstrukcija

2021-07-26 prasidės Dubijos – Serbentų g. sankryžos rekonstrukcijos darbai.

Rekonstrukcijos metu bus padidintas sankryžos pralaidumas, įrengiant papildomas eismo juostas, rekonstruojami lietaus nuotekų bei apšvietimo tinklai sankryžos apimtyje, įrengiami nauji šviesoforai, kintamieji informacijos ženklai (ekranas).

Darbų metu eismas sankryžoje uždaromas nebus, bus tik dalinai ribojamas.

Darbus numatoma baigti 2022 m. III ketv.

Miesto ūkio ir aplinkos skyriaus informacija

Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas

g

gintautas 2021-08-31 21:20
Apart šviesaforų su kairiniais posūkiais protingiau nesugebama padaryti. Dvi normalios sankryžos t.y. žiedinės padarytos kur eismas vyksta nepertraukiamai be stabdžių. Šiauliai ne Vilnius neapsikraus tie žiedai.
(Redaguota)

g

gintautas 2021-08-31 21:37
Turim dvi normalias sankryžas, t.y žiedines(eismas vyksta nepertraukiamai). Visa kita pridarytos sankryžos su kairiniais šviesaforo posūkiais toks mėšlas, konkretus stabdis. Šiauliai ne Vilnius neapsikraus tie žiedukai. Kokie aboringenai projektavo prie Akropolio "šviesaforų parką, pvz vilniuje IKEA ir k.t prekybos centrai, ten ŽMONES normaliai padarė. Geriau investuoti į vieną daugiau negu padaryti du nevykusius visom prasmėm.
(Redaguota)

A

Algimantas Jakubauskas 2021-09-06 19:12
Pinigus vėjais paleidot prie Akropolio ir Šiaulių Švč. Mergelės Marijos Nekaltojo Prasidėjimo bažnyčia. Ten būtinos buvo žiedinės sankryžos - kaip ir prie traukinių stoties. Dabar ir čia vėjų pridarysit - pinigai į balą.
(Redaguota)