Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Šiauliai sveikina Chmelnyckį!

Nuo pat ryto ant Šiaulių miesto savivaldybės pastato, greta Lietuvos ir Europos Sąjungos, plevėsuoja ir Ukrainos vėliava. Šiauliai siunčia linkėjimus savo miesto partnerio  Chmelnyckio gyventojams, broliškas miestas Ukrainoje mini 590-ąjį gimtadienį!

Chmelnyckio miesto gimtadienio renginiuose dalyvauja ir Šiaulių miesto atstovai – Šiaulių mero pavaduotojas Egidijus Elijošius ir Šiaulių miesto tarybos narys Juozas Pabrėža. Delegacijos nariai Chmelnyckio merui Aleksandrui Symchyšinui perdavė Šiaulių miesto mero Artūro Visocko sveikinimo raštą.

„Visos Šiaulių miesto bendruomenės vardu, siunčiame geriausius linkėjimus gražios Jūsų miesto sukakties proga. Šiais metais mes minime ir 20-ąsias mūsų miestų bendradarbiavimo metines. Mes taip pat norėtume pasidžiaugti ir pelnytu pripažinimu – Chmelnyckio laimėtu Europos prizu.

Tikiu, kad kartu įveiksime pastarojo laikmečio iššūkius ir mūsų partnerystė, besitęsianti jau du dešimtmečius suteiks mums įkvėpimo ir stiprybės toliau sėkmingai vystyti mūsų  draugystę”, – rašoma Šiaulių mero sveikinime.

Šiaulių miesto savivaldybės informacija

Vitalio Lebedžio nuotraukos