Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Švaros diena: Daugiabučių namų savininkų bendrijų pirmininkų ir administratorių, patenkančių į Šiaulių miesto mokamas transporto priemonės stovėjimo zonas, dėmesiui

Šiaulių miesto savivaldybės administracija, siekdama užtikrinti gyvenamosios aplinkos gatvių švarą, yra nustačiusi laiką, skirtą gatvių švarai užtikrinti. Tai laikas, kai tam tikrose gatvių atkarpose draudžiama statyti automobilius, taip sudarant galimybę prižiūrėti visą gatvės plotą, įskaitant ir pakraščius.

Išplėtus apmokestinamas zonas ir pakeitus minėtoms funkcijoms atlikti skirtą laiką, buvo susidurta su gyventojų nepasitenkinimu. Todėl, atsižvelgiant į gyventojų skundus dėl Centrinėje miesto dalyje nustatytų vakarinių (17-21) valandų, kai gatvių tvarkymą gali atlikti Šiaulių miesto savivaldybės parinktas paslaugų tiekėjas, administracija skelbia apklausą. Apklausos tikslas - gauti tų daugiabučių namų gyventojų, kurie patenka į Šiaulių miesto mokamas transporto priemonių stovėjimo zonas ir kuriuos sprendimas labiausiai paveikė, nuomonę.

Kviečiame daugiabučių namų savininkų bendrijų, patenkančių į Šiaulių miesto mokamas transporto priemonių stovėjimo zonas, pirmininkus ir administratorius pateikti gyventojų apklausos protokolinius sprendimus dėl tinkamiausio „Švaros dienos“ laiko jų administruojamoje gyvenamojoje teritorijoje. Protokolinių sprendimų lauksime iki 2023 m. birželio 23 d. el. paštu .

Prašome pateikti balsavimo rezultatus šioms alternatyvoms. Vienas namų ūkis gali rinktis vieną, labiausiai jų poreikius ir interesus atitinkančią, alternatyvą:

  1. 8:00-12:00 val. (nurodyti balsavusiųjų skaičių);
  2. 12:00-16:00 val. (nurodyti balsavusiųjų skaičių);
  3. 17:00-21:00 val. (nurodyti balsavusiųjų skaičių);
  4. Gatvės nevalyti (taikoma visais metų laikais) (nurodyti balsavusiųjų skaičių).

Priedas

Miesto ūkio ir aplinkos skyrius