Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Tarptautinių projektų įvertinimas Šiaulių „Dermės“ mokykloje

Šis ruduo Šiaulių „Dermės“ mokyklą papuošė ne tik ryškiaspalviais lapais, bet ir sėkme. Smagūs, kitokie, intensyvūs, pilni eTwinning iššūkių buvo praėję mokslo metai! Įgyvendinti 4 projektai: „Digit@l Bridge“, „Code Green“, „Discovery of the mind“ ir „Unity in Diversity: Dynamic English“, daug išmokta, išbandyta ir sužinota. Visi įgyvendinti projektai buvo įvertinti Nacionaliniais kokybės ženkleliais, kuriuos suteikė Švietimo mainų paramos fondas. 

Projektas „Digit@l Bridge“ buvo išrinktas vienu geriausiu projektu apie skaitmeninį raštingumą ir dezinformaciją. Anglų kalbos mokytoja metodininkė projektų iniciatorė ir koordinatorė Rasa Kavaliauskienė veiklas ir rezultatus pristatė eTwinning Nacionalinių apdovanojimų ceremonijoje, Vilniuje, rugpjūčio 25 d. 

Mokykla buvo apdovanota Europos Kokybės ženkleliu už puikią eTwinning projektų „Digital Bridge!“, „Discovery of the mind“ veiklą, reiškiančiu, kad mokytojos Rasos, mokinių ir mokyklos veikla buvo pripažinta aukščiausiame europiniame lygmenyje. 

Šiaulių „Dermės“ mokyklos direktorė Rūta Lanauskienė

Švietimo skyriaus vyr. specialistė Dainutė Dubinienė
Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas