Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Dėl būsto nuomos ar išperkamosios būsto nuomos mokesčio dalies kompensacijos mokėjimo asmenims ir šeimoms, turintiems teisę į paramą būstui įsigyti ar išsinuomoti

Lietuvos Respublikos paramos būstui įsigyti ar išsinuomoti įstatyme nustatyta galimybė asmenims ir šeimoms, turintiems teisę į paramą būstui įsigyti ar išsinuomoti, naudotis būsto nuomos

       Lietuvos Respublikos paramos būstui įsigyti ar išsinuomoti įstatyme nustatyta galimybė asmenims ir šeimoms, turintiems teisę į paramą būstui įsigyti ar išsinuomoti, naudotis būsto nuomos ar išperkamosios būsto nuomos mokesčio dalies kompensacija. Asmenys ir šeimos, kurie nori pasinaudoti būsto nuomos mokesčio dalies kompensacija, turi turėti raštišką tinkamo savivaldybės teritorijoje esančio būsto nuomos ar išperkamosios būsto nuomos sutartį, sudarytą pagal Civiliniame kodekse nustatytas sąlygas ne trumpiau kaip vieneriems metams ir užregistruotą Lietuvos Respublikos nekilnojamojo turto registre. 

     Prašymai suteikti paramą būstui įsigyti ar išsinuomoti ir dokumentai, įrodantys teisę į  paramą, teikiami Šiaulių miesto savivaldybės administracijos priimamajame prie 4 langelio (Vasario 16-osios g. 62, Šiauliai, tel. (8 41) 50 05 14).

       Kviečiame fizinius ir juridinius asmenis, pageidaujančius asmenis ir šeimas nuomos pagrindais aprūpinti būstais, esančiais Šiaulių miesto savivaldybės teritorijoje, teikti pasiūlymus Šiaulių miesto savivaldybės administracijai adresu Vasario 16-osios g. 62, Šiauliuose, arba el. paštu: [email protected].

       Duomenys apie nuomotinus būstus bus skelbiami Šiaulių miesto savivaldybės interneto svetainėje.

       Dėl išsamesnės informacijos galima kreiptis tel.: (8 41) 59 62 88, (8 41) 59 62 90.