Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Dėmesio! Olimpinės dienos metu bus ribojamas eismas

Dėl Šiauliuose  šeštadienį vyksiančio renginio „Olimpinė diena 2024“ bus ribojamas eismas Ežero gatve.

Eismo ribojimas Ežero gatvės atkarpoje nuo Vilniaus iki S. Šalkauskio g. prasidės nuo penktadienio (birželio 7 d.) 16:00 val., tačiau gyventojai grįžti į namus galės.

Atkarpa tarp S. Šalkauskio ir Ginkūnų gatvių bus visiškai uždaryta penktadienį (birželio 7 d.) nuo 16 val. iki 21 val. (kol bus pastatyta bėgimų ir žygių arka) taip pat birželio 8 d., nuo 19 val. iki kol bus pabaigti arkos demontavimo darbai.

Stovint arkai, dėl aukščio ribojimo (nuo penktadienio vakaro iki šeštadienio vakaro) Ežero gatve tarp Tilžės ir Vilniaus g. negalės važiuoti sunkiasvoris transportas, taip pat ir autobusai ar aptarnaujantis transportas.  

 

Dėl bėgimų,  birželio 8 d. nuo 6 val.  iki 16 val. bus dalinai ribojamas eismas Vilniaus gatvėje – bėgikams bus atskirta viena eismo juosta Vilniaus g. atkarpoje tarp Ežero g. ir Draugystės prospekto. Autobusų stotelė „Geriatrijos centras“ tuo laiku persikels prie Vilniaus g. ir Draugystės prospekto sankirtos.  

Nuo 11.30 val. iki 15 val. bus uždaryta S. Šalkauskio g., Trakų g.,  Vasario 16-osios g. (tarp Vilniaus g. ir Aušros al.) ir Aušros al. (tarp Vasario 16-osios ir Tilžės gatvių).

 

Kol pravažiuos dviratininkų kolona, bus dalinai ribojamas eismas:

Nuo 14.30 iki 15 val. Tilžės gatvėje tarp Ežero ir Pakruojo g.;

Nuo 15 val. iki 15.30 val. Ginkūnuose (Aušros, Versmių, Rasos, Svajos g.);

Nuo 15.30 val. iki 16 val. Žuvininkų gatvėje ir Vilniaus g. tarp Žuvininkų ir Ežero g.   

 

Frenkelių g. 17 esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje nuo penktadienio vyks Baltijos šalių stipriausio ugniagesio gelbėtojo čempionatas, dėl pasiruošimo darbų, nuo trečiadienio vakaro eismas į šią vietą bus draudžiamas.

 

Šiauliečiai kviečiami į renginį atvykti viešuoju transportu ir dviračiais, yra paskirta vieta dviračių stovėjimo aikštelei prie įvažiavimo į Talkšos ežero pakrantę iš Ežero g., todėl būtina pasiimti spyneles dviračiams pritvirtinti, šalmus. Bus geriamojo vandens zonos, todėl su savimi rekomenduojama turėti gertuvę.

Viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis