Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Informacija dėl elektrifikacijos eismo pertraukos ir maršrutų trumpinimo

AB „LTG Infra“ tęsia strategiškai reikšmingo elektrifikacijos projekto įgyvendinimo darbus tam, kad jau po kelerių metų svarbiausia geležinkelių arterija keleiviai galėtų vykti visiškai naujais elektriniais traukiniais. 2024 m. tęsiami elektrifikacijos darbai įtakos šiuos maršrutus: Vilnius–Klaipėda–Vilnius ir Radviliškis–Klaipėda–Radviliškis.
UAB „LTG Link” (toliau - Bendrovė) kaip ir praėjusiais metais dėmesį skiria sklandžių darbų užtikrinimui, efektyviam klientų informavimui, bei imasi veiksmų, jog šie pokyčiai klientus paveiktų kuo mažiau.
Bendrovės teikiamai keleivių pervežimo paslaugai suplanuotos eismo pertraukos turės poveikį nuo 2024 m. sausio 8 d. iki 2024 m. gegužės 23 d.
Vilnius - Klaipėda - Vilnius maršrute darbai dienos metu planuojami nuo pirmadienio iki šeštadienio, šiomis dienomis į Klaipėdą planuojami 3 reisai (išvykimas iš Vilniaus 5:28, 16:54, 18:35) ir 2 reisai atgal (išvykimas iš Klaipėdos 6:56 ir 18:56), o sekmadieniais traukiniai kursuos pagal metinį tvarkaraštį pilnu pajėgumu.
Radviliškis - Klaipėda - Radviliškis maršrute eismo pertraukos darbai planuojami nuo pirmadienio iki šeštadienio, šiomis dienomis traukinių eismas bus atšauktas. Sekmadieniais planuojama kursuos du reisai iš keturių (išvykimas iš Radviliškio 5:57, išvykimas iš Klaipėdos 15:10).
Šventiniais ilgaisiais savaitgaliais (2024 m. vasario 15-18 d., 2024 m. kovo 8-11 d., 2024 m. kovo 28 - balandžio 2 d.) eismas išimtinai bus pilnai atnaujintas ir kursuos visireisai kaip įprastai.

Gyventojai kviečiami traukinių bilietais pasirūpinti iš anksto – tai patogiausia padaryti Bendrovės interneto svetainėje www.ltglink.lt arba mobiliojoje programėlėje.
Atkreipiamas dėmesys, kad tvarkaraštis periodo eigoje dar gali kisti.

AB „LGT Infra“ informacija

Miesto ūkio ir aplinkos skyrius