Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Nebelieka ribojimų prekiauti (teikti paslaugas) prekybos viešosiose vietose, kuriose ekstremaliosios situacijos metu veikla buvo sustabdyta

Informuojame, kad Šiaulių miesto savivaldybės administracijos direktoriaus 2022 m. gegužės 6 d. spendimu Nr. A-845 „Dėl Šiaulių miesto savivaldybės administracijos direktoriaus 2020 m. birželio 23 d. įsakymo Nr. A-813 „Dėl veiklos apribojimo reikalavimų Šiaulių miesto viešosiose prekybos (paslaugų teikimo) vietose“ pripažinimo netekusiu galios“ (įsakymo įsigaliojimo data: 2022 m. gegužės 7 d.) panaikinti draudimai ir ribojimai galioję pandeminiu laikotarpiu.

Su įsakymu galima susipažinti čia.

Prašymai išduoti Leidimą tik į neužimtą vietą priimami nuo 2022 m. gegužės 9 d. nuo 8.00 val. iki 17.00 val. darbo dienomis ne anksčiau kaip 30 kalendorinių dienų iki planuojamos veiklos pradžios. Prašymai pateikiami siunčiant el. paštu, adresu  arba tiesiogiai Savivaldybės priimamajame, Vasario 16-osios g. 62 (I a.)

Atkreipiame dėmesį, kad Leidimas išduodamas ne vėliau kaip per 5 darbo dienas. Jeigu buvo pateikti ne visi (ne visai ir (ar) neteisingai užpildyti) dokumentai arba jie neatitinka dokumentams keliamų reikalavimų, arba pateikti neteisingi duomenys, terminas skaičiuojamas nuo visų arba papildytų (patikslintų) dokumentų ir vietinės rinkliavos gavimo dienos. Trūkstamiems dokumentams pateikti ir (ar) pateiktai informacijai patikslinti nustatomas ne ilgesnis kaip 5 darbo dienų terminas.

Ekonomikos ir investicijų skyriaus informacija