Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

VKINGS Lietuva ir Lietuvos Respublikos Užsienio reikalų ministerijos konkursas – „Laiškai draugystei“

Minint diplomatinių santykių užmezgimo/atkūrimo 30-mečius ir 100-mečius su valstybėmis, kviečiame rašyti laiškus ir/arba piešti atvirukus skirtus draugystei.


 * KINGS Lietuva kartu su partneriais – Lietuvos Respublikos Užsienio reikalų ministerija kviečia 2-12 klasių moksleivius dalyvauti nemokamame konkurse „Laiškai draugystei“ ir rašyti laiškus ir/arba kurti atvirukus vienos iš sąrašo valstybių (žr. 
priedas Nr. 1) vadovams, politikams, diplomatams, įsivaizduojam draugui ir pan. Tai  „pokalbis“, kurio tikslas ne tik susipažinti su kitomis kultūromis, pristatyti Lietuvą, bet ir puoselėti draugiškus tarpvalstybinius santykius, pasitelkiant laiško/atvirutės formatą.
 * Darbai turi atitikti konkurso nuostatuose pateiktus nurodymus ir išpildyti papildomus darbų ir jų pateikimo reikalavimus (žr. 
priedas Nr. 2);
 * Jūsų laiškų (lietuvių arba anglų kalbomis) ir/ar atvirukų lauksime adresu [email protected] . Siunčiant darbą turi būti pridedama informacija apie autorių pagal nuostatuose nurodytą formą (žr. 
priedas Nr. 2);
 * Konkurso trukmė: 2021 m. kovo 15 d.–2021 balandžio 15 d.
 * Rezultatų paskelbimas: 2021 m. gegužės 16 d.;
 * Konkurso nugalėtojus apdovanosime organizatorių bei partnerių įsteigtais prizais ir padėkomis;
* Esant galimybėms bei leidžiant epidemiologinei situacijai, bus organizuojami gyvi apdovanojimai, o Konkurso nugalėtojas ir jo klasė bus papildomai pakviesti apsilankyti Lietuvos Respublikos Užsienio reikalų ministerijoje;
* Darbai bus eksponuojami šio renginio virtualioje galerijoje bei 
www.kings.lt puslapyje.

Daugiau informacijos: https://kings.lt/page/konkursas

Laiškai mokykloms

Laiškai mokytojams

Linkime įkvėpimo ir didžiausios sėkmės!

Konkurso organizatorių informacija

Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas