Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

"Mėlynas mėnulis" kviečia pasinaudoti organizacijos teikiamomis paslaugomis

Šiaulių mieste sužibo nauja, socialine veikla užsiimanti, įstaiga „Mėlynas mėnulis“. Pagrindinė įstaigos veiklos sritis – socialinė veikla, kuria siekiama padrąsinti įvairias socialines grupes augti, tobulėti, pažinti save, mokytis, kurti ir vystytis.

Įstaigos įkūrėjų vizija – kelti ne tik miesto, bet ir valstybės socialinės gerovės lygį, didinti paslaugų prieinamumą socialiai pažeidžiamiems asmenims ir prisidėti prie palankios aplinkos vaikų augimui, vystymuisi ir ugdymui(si) kūrimo.

Šiuo metu „Mėlynas mėnulis“ su Šiaulių miesto savivaldybės finansine pagalba įgyvendina projektą „Nemokamos psichosocialinės pagalbos vaikams (paaugliams) ir šeimoms teikimas Šiaulių mieste“. Savivaldybės paramos dėka „Mėlynas mėnulis“ šiuo metu siūlo nemokamas:

  • psichologo konsultacijas pilnamečiams/suaugusiems asmenims,
  • psichosocialinius užsiėmimus paaugliams;
  • tėvystės įgūdžių stiprinimo grupes tėvams (globėjams, rūpintojams).

Paslaugomis gali naudotis visi Šiaulių miesto gyventojai, o jas įgyvendina veiklą mylinčios ir iššūkių nebijančios specialistės – psichologė Akvilė Žalė ir socialinė pedagogė Greta Šiaučiulytė-Savickė.

Specialistų veiklą galite stebėti jų asmeniniuose socialinio tinklo darbo profiliuose (Akvilė Žalė - https://www.facebook.com/psichologespadrasinimokab; Greta Šiaučiulytė-Savickė - https://www.facebook.com/SocialinePedagogeG). Informaciją apie paslaugas, jų laiką ir renkamas grupes rasti „Mėlyno mėnulio“ puslapyje -  https://www.facebook.com/melynasmenulis.lt

 

"Mėlynas mėnulis" tekstas ir nuotrauka