Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Skelbiamas 2021 m. jaunimo iniciatyvų projektų finansavimo konkursas

Šiaulių miesto savivaldybės administracija skelbia 2021 m. jaunimo iniciatyvų projektų finansavimo savivaldybės biudžeto lėšomis konkursą.
Paraiškas gali teikti:
1. jaunimo organizacijos ir (ar) su jaunimu dirbančios organizacijos, kurių vienas iš veiklos tikslų – atlikti darbą su jaunimu, kaip jas apibrėžia Lietuvos Respublikos jaunimo politikos pagrindų įstatymas registruotos ir vykdančios veiklą Šiaulių mieste;
2. atvirieji jaunimo centrai ir atvirosios jaunimo erdvės, kaip juos apibrėžia Atvirųjų jaunimo centrų ir atvirųjų jaunimo erdvių veiklos aprašas, patvirtintas Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministro 2012 m. gruodžio 11 d. įsakymu Nr. A1-570 (Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministro 2019 m. sausio 15 d. įsakymo Nr. A1-28 redakcija), įregistruoti ir veiklą vykdantys Šiaulių mieste;
3. neformalios jaunimo grupės ir iniciatyvūs jaunuoliai, pateikę bendradarbiavimo sutartį ir rekomendaciją iš neformalią grupę globosiančios jaunimo organizacijos įregistruotos ir vykdančios veiklą Šiaulių mieste, kuri prisiims visą atsakomybę už projekto įgyvendinimą ir atsiskaitymą.
4. Šiaulių miesto gimnazijų mokinių savivaldos, pateikusios rekomendaciją ir bendradarbiavimo sutartį su gimnazijos administracija, kuri prisiims visą atsakomybę už projekto įgyvendinimą ir atsiskaitymą.
Konkurso būdu lėšos skiriamos jaunimo iniciatyvų projektams iš dalies finansuoti.
Didžiausia suma, skiriama vieno jaunimo iniciatyvų projekto įgyvendinimui, negali būti didesnė kaip 90 procentų bendros projekto sumos ir ne didesnė kaip 2500 Eur.
Jaunimo iniciatyvų projektų finansavimo konkurso 2021 m. prioritetai:
1. Miesto erdvėse organizuojamų jaunimo renginių, skirtų visai bendruomenei, plėtra.
2. Gimnazijų mokinių savivaldų veiklos skatinimas.
3. Jaunimo tarptautinio bendradarbiavimo skatinimas.
4. Jaunų žmonių kompetencijų ugdymo ir įsitraukimo į jaunimo organizacijos veiklą plėtra.
5. Miesto jaunimui aktualių idėjų tęstinumas.
Paraiškų pateikimas:
- elektroninėmis priemonėmis (pasirašyta saugiu elektroniniu parašu);
- popierine forma, užpildyta kompiuteriu Savivaldybės administracijos priimamajame 9 langelyje (Vasario 16-osios g.62/Trakų g.7 kampas);
- elektroniniu paštu vienu elektroniniu laišku siunčiamos paraiškos (skenuotos ar JPG formatu).
 Jaunimo iniciatyvų projektų finansavimo nuostatai 
 Paraiškos forma 
Paraiškos teikėjo deklaracija (2 priedas) 
Atitikties vertinimo forma
Projekto paraiškos vertinimo forma 
Patikslinta paraiška
Stebėsenos forma
Paraiškas pateikti iki 2021 m. birželio 30 d. 17.00 val.
Informaciją ir konsultacijas paraiškų rengimo klausimais teikia Šiaulių miesto savivaldybės jaunimo reikalų koordinatorius telefonu (8 41) 59 63 03 ar elektroniniu paštu [email protected]. Informacija teikiama iki paskutinės paraiškų pateikimo ir registravimo darbo dienos pabaigos.

Jaunimo reikalų koordinatoriaus informacija

Dalia Vietienė
Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas