Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Nupirkime Ukrainai radarų - kviečiame prisijungti prie akcijos „Radarom!“

Kiekvienas galim, todėl RADAROM! Dėl oro atakų Ukrainoje nukenčia vis daugiau gyventojų: griaunami ne tik žmonių namai, bet ir išgyvenimui būtini objektai – elektrinės, vandens bokštai ir kt. Juos apsaugoti ir užtikrinti kuo normalesnį ukrainiečių gyvenimą reikia radarų, o mes galim juos nupirkti. Prisidėti gali kiek gali – per mažai nebus. Paramą renkam radarom.lt

„Radarom!“ tai paramos akcija, kuriai susivienyti pakvietė LRT, o prisijungė Ukrainai paramą renkančios organizacijos „Blue Yellow“, „Laisvės TV“, „1K fondas“ ir „Stiprūs kartu“. Šios akcijos tikslas – už surinktas aukas nupirkti oro erdvės stebėjimo radarus, kurie padės stebėti Ukrainos dangų ir greičiau bei tiksliau reaguoti į priešo atakas.

Radarų užduotis – apsaugoti tokius Ukrainai strategiškai svarbius objektus kaip elektrinės, vandens bokštai ir pan., kurie padeda užtikrinti kuo normalesnį ukrainiečių gyvenimą. Radarai kainuoja nuo 0,5 iki 1,5 mln. eurų, o jų reikia ne vieno. Prisidėti gali kiekvienas, skambindamas trumpuoju numeriu 1482 ir skirdamas 5 eurus, o didesnę sumą gali skirti apsilankęs puslapyje radarom.lt.

„Radarom!“ akcijos finalas – vasario 24 d. Tą dieną visas LRT eteris bus dedikuotas Ukrainai, o vakare nuskambės specialus paramos koncertas.

Akcijos „Radarom!“ organizatorių informacija ir iliustracijos
Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas