Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Dviejų miesto parkų tvarką nuo šiol prižiūrės šeimos verslas

Šiaulių miesto meras susitiko su nauju paslaugų teikėju, kuris laimėjo Šiaulių miesto Centrinio bei Lieporių parkų priežiūros konkursuose.

Paslaugų teikimo konkursą laimėjo MB „Nuteka“, atstovaujama direktoriaus Martyno Vaičeliūno. Į susitikimą su meru atvykęs M. Vaičeliūnas pasakojo, kad prieš kelis metus su žmona ir vaikais grįžo gyventi į Šiaulius iš Anglijos.

„Jau tikriausiai girdėjote, kad Šiauliai yra sparčiausiai augantis didmiestis Lietuvoje. Man džiugu žinoti, kad grįžta vis daugiau šeimų, kaip Jūsų šeima, kurios tiesiogiai kuria miesto gerovę“, – pasitikdamas Martyną kalbėjo meras.

A. Visockas pasidžiaugė, kad dviem miesto parkais, kuriuos ypatingai myli miesto gyventojai, rūpinsis šeimos verslas – Martynas darbuosis su tėčiu Edmantu. MB „Nuteka“ direktorius sako, kad neatmeta galimybės, jog reikės įsidarbinti ir dar keletą darbuotojų.

„Džiaugiamės turėdami galimybę dirbti vietose, kurias taip mėgsta šiauliečiai. Smagu atvykti į darbą, nes būdamas gamtoje tuo pat metu ir dirbi, ir ilsiesi“, – šypsodamasis kalbėjo naujasis paslaugų teikėjas.

Konkursą laimėjusi MB „Nuteka“ įsipareigojo tris metus prižiūrėti Lieporių parka, kurio plotas siekia beveik 14 ha bei Centrinį parką, kurio plotas taip pat siekia beveik 14 ha. Įmonė pjaus veją, užtikrins parkų švarą, prižiūrės medžius, užtikrins parkuose esančios infrastruktūros priežiūrą.

Naujajam paslaugų teikėjui meras simboliškai padovanojo „Gubernijos“ nealkoholinį „Tamsųjį Elį“, kuris 2023-aisiais metais buvo nominuotas geriausiu nealkoholiniu alumi pasaulyje. Įteikdamas dovaną meras juokavo, kad jei Šiaulių alus geriausias pasaulyje, tokie turi būti ir parkai, kuriuos nuo šiol prižiūrės MB „Nuteka“.

 

Mero padėjėja Alaina Štreimikytė
Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas

E

Eduardas 2024-06-27 17:31
Prieš kelias dienas Martynas darbavosi pas mus sklype, puikiai atliktas darbas, jei taip priziures ir parkus ,bus šaunu
(Redaguota)

R

Remigijus 2024-06-28 09:14
Šiauliečiams labai pasisekė jog MB "Nuteka" su Martynu laimėjo šį parkų tvarkymo projektą nes Martynas pasižymi savo pareigingumu ir kokybišku darbų atlikimu. Ačiū už stropiai atliktą darbą ir sėkmės prižiūrint parkus.
(Redaguota)