Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Į Šiaulius atkeliauja Europos motokroso čempionatas

2024 m. birželio 29-30 d. į Šiaulius atkeliauja jau net ir 2024 m. Europos Motokroso EMX65/EMX85 Šiaurės ir Centrinės zonų pusfinalis bei Europos Motokroso Moterų Čempionato V etapas.

Europos motokroso čempionatas – tai pačių stipriausių Europoje sportininkų kovos motokroso trasoje. Šiame pusfinalyje dalyvaus Šiaurės zonos ir Centrinės zonos stipriausi sportininkai net iš 16 šalių: Austrijos, Belgijos, Čekijos, Danijos, Didžiosios Britanijos, Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Norvegijos, Slovakijos, Suomijos, Švedijos, Ukrainos, Vokietijos. Europos Motokroso Čempionatas, vyksiantis Šiauliuose skirtas vaikams ir jaunimui nuo 8 iki 14 metų. Čempionate dalyvauja EMX65 ir EMX85 klasių sportininkai, kurie varžosi keturiose zonose: Šiaurės, Centro, Pietų rytinės, Pietų vakarinės.

Europos Moterų Motokroso čempionate dalyvauja sportininkės iš visos Europos, atvyksta stiprios sportininkės, kurios dalyvauja ir pasaulio čempionate.

Taip pat visų laukia organizatoriaus DOVANA – profesionalių moto akrobatų (Freestyle) sportininkų pasirodymas!

Europos Čempionato papildomi varžybų nuostatai, tvarkaraštis ir dalyvių sąrašas lmsf.lt: https://www.lmsf.lt/.../2024-m-europos-motokroso-emx65.../

Šeštadienį nuo 11.30 val. vyks kvalifikaciniai važiavimai dėl patekimo į finalą sekmadienį.

Sekmadienio programoje – finaliniai važiavimai ir motoakrobato Pavel Antovov (@pavelantonov32) pasirodymai. Pradžia 11.30 val.

Bilietai parduodami renginio dieną vietoje. Kaina 15 eur, bilietas galioja dviems dienoms. Vaikams iki 12 metų nemokamai. 

Šiaulių turizmo informacijos centro informacija. Andriaus Lauciaus nuotr.