Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

VU Šiaulių akademijoje – diplomų įteikimo šventė

Birželio 21 dieną Vilniaus universiteto Šiaulių akademijoje vyko diplomų įteikimo šventė, kuri pažymėjo ir mokslo metų užbaigimą.

Šią vasarą VU Šiaulių akademija išleido 4-ą absolventų laidą nuo VU Šiaulių akademijos įkūrimo ir 74-ą laidą nuo Šiaulių aukštosios mokyklos įkūrimo. Iš viso diplomai įteikti 140 absolventų (71-as bakalauro, 42 magistro diplomai ir 27 studijų pažymėjimai modulio studijų klausytojams).

Susirinkusius šventės dalyvius pasveikino VU studijų prorektorius doc. dr. Valdas Jaskūnas, kuris linkėjo nesustoti tobulėti ir siekti savo svajonių. Sveikinimo žodį absolventams tarė ir VU Šiaulių akademijos direktorė prof. dr. Renata Bilbokaitė. Vadovė džiaugėsi gausiu būriu absolventų ir linkėjo neužmiršti kelio į savo Alma mater. Šiaulių akademijos diplomų įteikimo šventė dalyvavo ir Šiaulių miesto meras Artūras Visockas. 

Diplomus atsiėmę absolventai ir jų šeimos nariai buvo pakviesti apsilankyti naujai suremontuotame VU Šiaulių akademijos Pedagogų rengimo centre, kur galėjo įsiamžinti nuotraukai bei pabendrauti.

VU ŠA informacija

Nuotr. R. Montvidas

Viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis