Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Atnaujintas Šiaulių regbio stadionas. Darbų vertė – beveik 0,5 mln. eurų

Šiaulių regbio stadiono rekonstrukcija baigta – numatytus darbus pagal techninį projektą atlikusi UAB „Limega“ objektą jau perdavė Šiaulių regbio ir žolės riedulio akademijai. Dabar objektą tikrins ir vertins sudarytos komisijos. Varžybų teks dar palaukti.  

Projekto metu buvo atnaujinta ir praplatinta Šiaulių regbio ir žolės riedulio akademijos stadiono žalioji veja, sumontuota automatizuota vejos laistymo sistema.

Paplūdimio regbiui, rankiniui, tinkliniui ir kitoms sporto šakoms pritaikyta smėlio aikštelė, vaikų lauko žaidimo aikštelė, gimnastikos aikštelė su įrengimais.

Taip pat įrengta stadiono apšvietimo sistema. Nepaisant to, kad visi darbai jau baigti, pirmojo švilpuko stadione dar teks palaukti, kadangi ant naujos vejos šiemet dar negalės vykti sporto renginiai. Šį sezoną visi mieste organizuojami regbio renginiai persikels į naują dirbtinės dangos stadioną prie „Saulėtekio“ gimnazijos.

Nors stadione šiemet sportininkai dar negalės sportuoti, tačiau kitomis greta įrengtomis aikštelėmis bus galima naudotis, kai tik bus užbaigtos atliktų darbų įvertinimo ir priėmimo procedūros. Apie aikštelių atvėrimą Šiaulių regbio ir žolės riedulio akademija informuos atskiru pranešimu.

Šiaulių regbio ir žolės riedulio akademijos aikštyno rekonstrukcija kainavo apie 473 tūkst. eurų. Beveik 291 tūkst. eurų stadiono atnaujinimui skyrė Šiaulių miesto savivaldybė, Sporto rėmimo fondas šiems darbams dar pridėjo 182 tūkst. eurų.

Šiaulių regbio ir žolės riedulio akademijos informacija

Viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis