Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Diplomai įteikti jubiliejinei 20-ajai Šiaulių valstybinės kolegijos studentų laidai

Šiaulių valstybinė kolegija išleido 2024 m. laidą. Iš viso šiais metais Šiaulių valstybinę kolegiją baigė 292 studentai, 11 iš jų – su pagyrimu. Birželio 26–27 dienomis profesinio bakalauro diplomais besidžiaugiančius absolventus sveikino kolegijos vadovai, socialiniai partneriai, artimieji.

Šiaulių valstybinės kolegijos diplomai birželio 26–27 d. įteikti Verslo ir technologijų bei Sveikatos priežiūros fakultetuose.

Šiomis dienomis kolegijoje netrūko jaunatviško šurmulio, gražių emocijų, nuoširdžių sveikinimų. Kolegijos vadovai, svečiai linkėjo absolventams nesustoti siekiant tiek asmeninių, tiek profesinių tikslų, kvietė grįžti studijuoti, o gal net ir tapti kolegomis. Emocingai kuruotas grupes į naują gyvenimo etapą išlydėjo kuratoriai, studentai taip negailėjo gražių žodžių kolegijos administracijai ir visai aukštosios mokyklos bendruomenei už palaikymą, paskatinimą, buvimą drauge tiek džiugiomis, tiek sunkesnėmis akimirkomis.

Studentams vardines stipendijas įteikė Lietuvos verslo moterų tinklo Šiaulių regiono vadovė Vlada Buivydienė, UAB „Bodesa“ direktorius Edvinas Šima ir Lietuvos statybos inžinierių sąjungos narys Mantas Šakočius. UAB „Aviatic MRO“ atstovai renginyje dalyvauti negalėjo, tačiau taip pat prisidėjo prie finansinio studentų skatinimo.

Muzikinius sveikinimus šventės dalyviams dovanojo Automatikos ir elektros inžinerijos programos studentas Tomas Mackevičius.

Iš viso šiemet Verslo ir technologijų fakultete studijas baigė 170 studentų, Sveikatos priežiūros fakultete –122. 152 studentai studijoms buvo pasirinkę nuolatinę studijų formą, 140 mokėsi ištęstine studijų forma.

Vienus studentus aukštoji mokykla išleidžia ir jau laukia kitų. Iki liepos 24 dienos vyksta pagrindinis priėmimo etapas. Šiaulių valstybinė kolegija kviečia konsultuotis ir rinktis studijas Šiauliuose. Kolegija stojantiesiems šiemet siūlo net 22 studijų programas.

ŠVK – asmenybę auginančios patirtys!

Šiaulių valstybinės kolegijos parengtas tekstas ir nuotraukos

www.karjerasiauliuose.lt informacija