Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Emocinę, psichologinę krizę patiriantys šiauliečiai kviečiami naudotis NVO teikiamomis paslaugomis

Šiauliuose vis gausiau teikiamos socialinės paslaugos, o prie paslaugų gausos neabejotinai prisideda ir „Mėlynas mėnulis“. Inovatyvios, kokybiškos ir prieinamos paslaugos įstaigoje teikiamos vis daugiau dėmesio skiriant jų patrauklumui ir klientų poreikiams.

„Mėlyno mėnulio“ kolektyvas šį rudenį kartu su dar 24 organizacijomis iš visos Lietuvos pradėjo mokslus Atviros Lietuvos fonde organizuojamoje NVO akademijoje, Socialinių lyderių programoje, siekdami didinti paslaugų teikimo kokybę ir patrauklumą. Vos prasidėjus mokslams padidėjo ir įstaigos teikiamų paslaugų paketas – socialiniuose tinkluose dalijamasi prevencine informacija, teikiamos emocinio ir psichologinio stiprinimo paslaugos tiek vaikams, tiek suaugusiesiems.

Šiuo metu „Mėlynas mėnulis“ su Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerijos finansine pagalba įgyvendina projektą „Inovatyvių ir kokybiškų socialinių paslaugų plėtra Šiaulių mieste“. Įgyvendinant projektą siekiama sukurti ir įgyvendinti inovatyvias ir kokybiškas veiklas, skirtas socialinę atskirtį patiriantiems vaikams, jaunimui, vyrams ir moterims, siekiant pagerinti jų gyvenimo sąlygas.

Ministerijos paramos dėka „Mėlynas mėnulis“ šiuo metu siūlo nemokamas paslaugas:

  • psichosocialines konsultacijas 12–17 metų jaunuoliams;
  • išgyvenimo užsiėmimus suaugusiems asmenims;
  • patyriminius užsiėmimus 12–17 metų jaunuoliams.

Paslaugomis gali naudotis visi Šiaulių miesto gyventojai, patenkantys į nurodytas amžiaus grupes ir (ar) patyrę / patiriantys emocinę / psichologinę krizę.

 Informaciją apie paslaugas, jų laiką ir renkamas grupes galite rasti „Mėlyno mėnulio“ socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje   https://www.facebook.com/melynasmenulis.lt

VšĮ „Mėlynas mėnulis“ informacija