Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Įgyvendinant „Tūkstantmečio mokyklos I“ projektą, 30 pedagogų dalyvavo vasaros stovykloje

Įgyvendinant „Tūkstantmečio mokyklos I“ projektą, 30 Šiaulių miesto bendrojo ugdymo 9 – 11 klasių STEAM dalykų mokytojų buvo pasiūlyta dalyvauti edukacinėje vasaros stovykloje, kurios tikslas – STEAM kompetencijų stiprinimas.

 Stovyklos metu buvo organizuojamos įvairios kontaktinės, patirtinės, komandinės, integruotos ir aktyvios veiklos, kurios skatino mokytojus efektyviai taikyti STEAM metodus ugdymo procese.

Edukacinės veiklos planuotos taip, kad būtų integruoti bent trys STEAM mokomieji dalykai. Mokytojai dalyvavo įvairiuose patirtiniuose ir komandinių veiklų užsiėmimuose: vandens telkinio ekosistemos tyrimo metodikos ir integravimo į skirtingų koncentrų veiklas, CO2 pėdsakų ir tvarumo analizės, edukacinės programos veiklose Molėtų observatorijoje, architektūros ir pastatų maketų kūrimo, grafinio ir erdvinio vaizdavimo užsiėmimuose.

Stovykla mokytojams suteikė puikią galimybę stiprinti savo žinias ir įgūdžius STEAM srityje bei dalintis gerąja praktika ir patirtimi su kolegomis iš kitų mokyklų.

 

 

Programa finansuojama #NextGenerationEU lėšomis

 Programą įgyvendina #Europos socialinio fondo agentūra

 #Tūkstantmečio mokyklos

 

 

Informaciją parengė

Šiaulių universitetinė gimnazija

Viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis