Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Kviečiame dalyvauti apklausoje dėl fizinės Šiauliečio kortelės poreikio!

Šiaulių miesto savivaldybės administracija atlieka trumpą anoniminę apklausą dėl fizinės (plastikinės) Šiauliečio kortelės poreikio. Norime išsiaiškinti, ar ji būtų aktuali mūsų miesto gyventojams.

Trumpai apie Šiauliečio kortelės programėlę:

Programėlę į savo išmanųjį telefoną galima parsisiųsti iš Google Play arba App Store. Ji yra nemokama, o Šiaulių mieste registruoti gyventojai gali joje ne tik rasti aktualios informacijos apie turizmą, susipažinti su miesto naujienomis, rasti nuorodas į „ŠiauliaiBUS“ ir „TvarkauMiestą“ programėles, bet ir pasinaudoti specialiai jiems siūlomomis nuolaidomis.

Viena iš patraukliausių jos funkcijų – nuolaidų Šiauliuose registruotam gyventojui sistema. Įsidiegus „Šiauliečio kortelę“ galima pasitikrinti, kokios ir kieno teikiamos nuolaidos yra siūlomos ir jomis pasinaudoti. Daugiau apie kortelę.

Kol kas Šiauliečio kortelė yra tik mobiliosios aplikacijos pavidalu, tačiau, atsižvelgdami į galimus gyventojų poreikius, norime išsiaiškinti, ar jiems reiktų fizinės kortelės, kad galėtų pasinaudoti visais gyvenimo Šiauliuose privalumais ir gauti jiems skirtų nuolaidų, todėl prašome atsakyti į klausimus šioje formoje:

https://forms.gle/QrVf7Kh2ABRDkFu1A

Apklausa yra trumpa ir užtruks vos porą minučių. Dėkojame už Jūsų atsakymus.

Ekonomikos ir investicijų skyriaus informacija