Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Kviečiame į diskusiją „Indijos ir Ramiojo vandenynų regionas: galimybės ir iššūkiai. Kas gali būti aktualu Šiaulių kraštui?“

Gegužės 16 d. renginyje aptarsime Indijos ir Ramiojo vandenynų regiono, apimančio 40 valstybių ir Taivaną, strateginę svarbą Lietuvai ir pasauliui. Ekspertai, politikos formuotojai, verslo lyderiai, visuomenininkai gilinsis į dinamišką Indijos ir Ramiojo vandenynų regioną. Jam tampant pasaulinės geopolitikos ir ekonominės veiklos židiniu, diskusijoje bus siekiama visapusiškai suprasti dabartines tendencijas, iššūkius ir galimybes ne tik versle, bet ir politikoje, saugumo klausimuose, akademiniuose mainuose, sporto diplomatijoje.

Kadangi Lietuva savo interesus ir bendradarbiavimą su Indijos ir Ramiojo vandenynų regionu stiprina dar labiau nuo 2023 m. liepos mėnesio, kuomet buvo priimtos Lietuvos Indijos ir Ramiojo vandenynų regiono strateginės gairės, renginyje sieksime aptarti kaip praktiškai šis dokumentas darys įtaką Lietuvos politiniam, ekonominiam, socialiniam vystymuisi.

Būtina išankstinė registracija

Daugiau informacijos apie renginį:

+370 706 52213,

 

Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerijos informacija.