Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Mokymai nevyriausybinėms organizacijoms apie projektų rašymą

Ar jus muša lengvas prakaitas, kai pagalvojate apie paraiškos rašymą? Ar lydi nerimas dėl projektų rengimo? Norint viso to išvengti - būtinas geras pasiruošimas, žinios ir praktika, - teigia Nevyriausybinių organizacijų informacijos ir paramos centro  atstovai.

NVO susiduriant su lėšų trūkumu, Nevyriausybinių organizacijų informacijos ir paramos centras atkreipia dėmesį į tai, kad tvari NVO turi turėti pajamų šaltinių įvairovę (projektai, parama, paslaugų teikimas), o projektinis finansavimas yra neatsiejama NVO veiklos dalis. Neretai organizacijoje vienu metu įgyvendinamas ne vienas, o keli projektai.

Projektų rašymo procesas dažniausiai yra šabloninis, gali keistis tik kelios sritys bei nuostatai. Pastebima, jog reikalinga vis didesnė pačių NVO atsakomybė ir indėlis į projektų rengimą, todėl jau kitą savaitę, kovo 23 d. (ketvirtadienį) nuo 10:00 iki 12:00 NVO kviečiamos į susitikimą, kuriame bus aptariamos visos su projektų rašymu susiję problemos nuotolinių mokymų metu.

Bus kalbama apie tai:

-Kaip suformuluoti aiškius, konkrečius, išmatuojamus ir įvykdomus tikslus?

-Kaip pateikti projekto pagrindimą, kad paraiška atitiktų iškeltus vertinimo kriterijus?

-Kuo skiriasi projekto tikslas nuo uždavinių?

-Ar sąmata planuojamai veiklai sudaroma logiškai?

Моkymai skirti tik nevyriausybinių ir bendruomeninių organizacijų atstovams (visos bendruomeninės organizacijos yra NVO, bet ne visos NVO yra BO).

Kviečiame registruotis - https://forms.office.com/e/A5NK3V5spA, nes tik užsiregistravę dalyviai gaus prisijungimo nuorodą prie MS Teams platformos.

Kilus klausimams, maloniai prašome kreiptis el. paštu [email protected] arba tel. +370 682 22102.

*Mokymai organizuojami įgyvendinant institucinio stiprinimo projektą "Savivaldybių ir NVO bendradarbiavimo skatinimas teikiant viešąsias paslaugas", kurį finansuoja Socialinės apsaugos ir darbo ministerija.

Nevyriausybinių organizacijų informacijos ir paramos centro informacija
Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas