Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Nelegaliai Radviliškio g. 41A ir 41B sklypuose veikiančių sodininkų dėmesiui

Siekdama skatinti ekonominį Šiaulių miesto vystymąsi ir galimiems investuotojams pateikti daugiau plyno lauko investicijoms skirtų sklypų su išvystyta infrastruktūra, Šiaulių miesto savivaldybė prijungė prie Šiaulių pramoninio parko dar du valstybinės žemės sklypus.

Sklypų adresai: Radviliškio g. 41A, Šiauliai ir Radviliškio g. 41B, Šiauliai. Šiaulių pramoninio parko plėtros projektu siekiama toliau plėtoti sėkmingai veikiančią pramoninę teritoriją, kurią sudaro 17 skirtingo dydžio pramonei ir komercijai vystyti skirtų sklypų.

Šiuo metu prijungtuose valstybinės žemės sklypuose yra įkurti nelegalūs sodai ir daržai, todėl investuotojams jų pasiūlyti dar nėra galimybės, nes teritorija turi būti išvalyta ir paruošta. Todėl kreipiamės į nelegaliai Radviliškio g. 41A ir Radviliškio g. 41B sklypuose įkurtų sodų ir daržų naudotojus ir prašome atlaisvinti minėtus sklypus ir nebevykdyti juose jokios veiklos. Šie sklypai patikėjimo teise yra valdomi Šiaulių miesto savivaldybės ir priklauso Šiaulių pramoninio parko teritorijai, todėl bus nuomojami verslo subjektams.

Freepik.com nuotrauka

Ekonomikos ir investicijų skyriaus informacija