Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Prezidentūroje išlydėti olimpiečiai

Lietuvos Respublikos prezidentas Gitanas Nausėda su pirmąją šalies ponia Diana Nausėdiene ir Lietuvos tautinis olimpinis komitetas sukvietė Lietuvos olimpiečius ir jų trenerius į prezidentūroje vykusias išlydėtuves į už 10 dienų startuosiančias 2024 m. Paryžiaus olimpines žaidynes.

Šiaulių miesto meras Artūras Visockas ir Sporto skyriaus vedėjas Gintaras Jasiūnas dalyvavo iškilmingoje ceremonijoje ir šiauliečiams olimpiečiams įteikė Šiaulių miesto vėliavą.

Šiaulių miesto meras linkėjo suvaldyti varžybinį jaudulį, kvietė būti sportininkais, Šiaulių miesto ambasadoriais ir mėgautis pačiu procesu. „Nepamirškite, kad už sportinio rezultato yra olimpinės vertybės, kurias būtina puoselėti rungiantis su viso pasaulio elitiniais sportininkais ir sportininkėmis, o jūs jau esate Šiaulių miesto veliavnešiai" – sportininkams ir jų treneriams sakė meras A. Visockas.

Renginyje dalyvavo imtynininkė Gabija Dilytė su treneriais Aivaru Kaseliu ir Tatsiana Bokhan ir ieties metikas Edis Matusevičius, kurį treniruoja tėtis Edmuntas Matusevičius ir šiaulietė trenerė Urtė Baikštytė. Gabija sportuoja Šiaulių sporto centre „Atžalynas“, Edis – Šiaulių lengvosios atletikos ir sveikatingumo centre.

Šiauliečių olimpiečių delegaciją sudaro net 8 sportininkai, primename, kad šiemet olimpinėse dalyvaus 50 lietuvių sportininkų.

Šiaulių sportininkai, kurie renginyje dalyvauti negalėjo:

Šiaulių lengvosios atletikos ir sveikatingumo centro sportininkai: trišuolininkė Dovilė Kilty, jos trenerės Janina Tribienė ir Juzefa Baikštienė, 800 m bėgikė Gabija Galvydytė – treneris Justinas Beržanskis.

Paplūdimio tinklinio atletės Monika Paulikienė ir Ainė Raupelytė, jų treneris Paulius Matulis, komandos vadovas Simas Paulikas.

Šiaulių plaukimo centro „Delfinas“ plaukikai Danas Rapšys ir Andrius Šidlauskas, jų treneris Paulius Povilionis.

Gabija Dilytė ir Dovilė Kilty yra pirmosios Šiaulių sporto gimnazijos sportininkės, dalyvausiančios olimpinėse žaidynėse.

Nuotraukoje iš kairės: Edis Matusevičius, Artūras Visockas, Gabija Dilytė, Daina Gudzinevičiūtė, Edmuntas Matusevičius, Tatsiana Bokhan, Gintaras Jasiūnas ir Aivaras Kaselis.

Sporto skyriaus vyr. specialistė Indrė Bubelytė
Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas