Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Projekto „Tūkstantmečio mokyklos I“ atstovės dalyvavo gerųjų praktikų ir dalinimosi patirtimis seminare „Nuolatinis tobulinimas švietime“

Birželio 10 d. Vilniuje įvyko gerųjų praktikų ir dalinimosi patirtimis seminaras „Nuolatinis tobulinimas švietime“. Seminare dalyvavo Šiaulių miesto savivaldybės projekto „Tūkstantmečio mokyklos I“ Lyderystės veikiant ir Įtraukiojo ugdymo sričių veiklų koordinatorė Kristina Nesovienė, Šiaulių Stasio Šalkauskio gimnazijos direktorė Loreta Tamulaitienė ir Etikos, pilietiškumo ir teisės dalyko mokytoja, Šiaulių Stasio Šalkauskio gimnazijos įsivertinimo grupės vadovė, metodinės tarybos pirmininkė Aušra Stonytė-Margienė.

Įgyvendindama projektą „Tūkstantmečio mokyklos I“ seminarą organizavo Vilniaus miesto savivaldybė. Renginyje išklausyti Vilniaus Šv. Kristoforo gimnazijos, Kretingos r. Darbėnų gimnazijos Vilniaus Filaretų pradinės mokyklos, Vilniaus Verkių mokyklos-daugiafunkcinio centro pedagogų ir mokyklų vadovų, kurie savo įstaigose įgyvendina nuolatinio tobulinimo strategijas, pranešimai. Gauta praktinių įžvalgų, kaip taikyti nuolatinio tobulinimo praktikas ir skatinti šią kultūrą savo įstaigose, dalyvauta diskusijose su kolegomis, kurie siekia efektyvumo ir geresnių rezultatų ugdymo procese.

 Projektas „Tūkstantmečio mokyklos I“ finansuojamas Ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo priemonės ir Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšomis.
„Tūkstantmečio mokyklos I“ projektą įgyvendiną Šiaulių miesto savivaldybė
Projektą finansuoja #NextGenerationEU lėšomis
Projektą įgyvendina #Europos socialinio fondo agentūra
#Tūkstantmečio mokyklos

Informaciją parengė
Kristina Nesovienė
Šiaulių miesto savivaldybės projekto „Tūkstantmečio mokyklos I“ „Lyderystė veikiant“ ir „Įtraukiojo ugdymo“ sričių veiklų koordinatorė

Švietimo skyriaus vyr. specialistė Dainutė Dubinienė
Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas