Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Šiaulių miesto gyventojams – mobilioji programėlė „Šiauliečio kortelė“

Šiauliečiai kviečiami naudotis Šiaulių miesto savivaldybės administracijos drauge su partneriais sukurta mobiliąja programėle „Šiauliečio kortelė“. Ją į savo išmanųjį telefoną galima parsisiųsti iš Google Play arba App Store. Programėlė yra nemokama, o Šiaulių mieste registruoti gyventojai galės joje ne tik rasti aktualios informacijos apie turizmą, susipažinti su miesto naujienomis, pranešti apie mieste pastebėtą problemą, rasti nuorodą į „ŠiauliaiBUS“ programėlę, bet ir pasinaudoti specialiai jiems siūlomomis nuolaidomis.

Šiaulių miesto gyventojams skirta programėlė veikia jau kurį laiką, tad jau įsidiegusius savo telefonuose kviečiame iš naujo ją parsisiųsti – mobiliosiose parduotuvėse yra naujausia patobulinta versija. Neatsinaujinus programėlės, ji negalės tinkamai veikti.

Viena iš patraukliausių programėlės funkcijų – nuolaidų Šiauliuose registruotam gyventojui sistema. Įsidiegus „Šiauliečio kortelę“ galima pasitikrinti, kokios ir kieno teikiamos nuolaidos yra siūlomos šiauliečiams.

Gyventojai jiems siūlomas nuolaidas bei jų aprašymus gali rasti programėlės skiltyje „Mano nuolaidos“, o pasinaudoti jomis – paspaudę ant pagrindiniame puslapyje matomo langelio „Nuskaityk nuolaidą“. Nuolaida bus pritaikoma nuskaitant įstaigoje ar įmonėje esantį QR kodą ir parodant nuskaityto kodo informaciją kasoje.

Verslams siūloma teikti įvairaus dydžio nuolaidas įvairioms šiauliečių grupėms: galima jas taikyti ir visiems be išimties registruotiems Šiaulių mieste gyventojams, ir, pavyzdžiui, tik tam tikrai gyventojų kategorijai pagal amžių ar kitokius parametrus. Tai priklauso nuo konkretaus verslo pasiūlymo, kurį reikia užregistruoti specialioje formoje.

Savo verslo siūlomas nuolaidas galite užregistruoti šioje formoje: https://forms.gle/6mpoTTjBis8oRhHz8. Dėl papildomos informacijos apie nuolaidų programą verslininkus kviečiame kreiptis į Ekonomikos ir investicijų skyrių šiuo el. paštu: [email protected]

Šiauliečiams, kurie nesinaudoja išmaniaisiais įrenginiais ir norėtų turėti fizinę (plastikinę) Šiauliečio kortelę, turime gerų žinių: šiuo metu Šiaulių miesto savivaldybės specialistai ruošiasi tokios kortelės įdiegimui. Manome, kad fizinės kortelės turėjimas palengvins kai kurių gyventojų grupių, ypač senjorų, galimybes pasinaudoti siūlomomis nuolaidomis. Apie fizinės kortelės atsiradimą pranešime viešai, kai tik atsiras galimybė ją gauti. Sekite informaciją Šiaulių miesto savivaldybės tinklapyje www.siauliai.lt ir Facebook paskyroje!

Ekonomikos ir investicijų skyriaus informacija