Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Šiaulių turizmo informacijos centrui - I vieta!

Šiaulių turizmo informacijos centras pelnė garbingą Ekonomikos ir inovacijų ministerijos apdovanojimą – „Darniausias Lietuvos turizmo informacijos centras“!

Lietuvos Respublikos ekonomikos ir inovacijų ministerija 8-ajame Lietuvos turizmo forume „Permąstykime turizmą“ apdovanojo Lietuvos turizmui nusipelniusius asmenis ir organizacijas, kurie 2022 m. skatino darnųjį turizmą.

Apdovanojimai teikti darniausiai turizmo vietovei, darniausiam turizmo informacijos centrui ir darniausio turizmo produkto ar paslaugos kūrėjui ar teikėjui. Buvo vertinama viskas: interneto svetainė, jos kalbos, pritaikomumas negalią turintiems žmonėms, kaip pateikiama informacija, sukurti maršrutai, įstaigos darbo laikas, kokie suvenyrai pardavinėjami, kokios vykdomos veiklos, projektai, kaip taupoma energija, kaip įstaiga pritaikyta visiems turistams, kokios įvykdytos iniciatyvos turizmui skatinti.

„Visa tai kūrė žmonės. Dalijamės šiuo apdovanojimu su visais Šiauliais! Ačiū visiems TIC darbuotojams, turizmo ir svetingumo sektoriui, Savivaldybės žmonėms, kolegoms, partneriams ir visiems visiems patarusiems, padėjusiems, paskatinusiems“,  – kalbėjo garbingą apdovanojimą atsiėmusi Šiaulių turizmo informacijos centro direktorė Rūta Stankuvienė.

 Lietuvos turizmo forume „Permąstykime turizmą“ Šiaulių miesto savivaldybei taip pat atstovavo Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Vincas Urbonavičius ir Kultūros skyriaus vyr. specialistas Andrius Kvedaras.

Viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis