Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Šiaulių valstybinėje kolegijoje įteikti diplomai

Šiaulių valstybinė kolegija su geriausiais linkėjimais išlydėjo 2022 metų studentų laidą.

Birželio 27–28 dienomis Šiaulių valstybinėje kolegijoje vyko diplomų įteikimo iškilmės.

Iš viso šių metų laidoje – 337 studentai. Verslo ir technologijų fakultetą baigė 210 studentų, 9 iš jų gavo diplomus su pagyrimu. Studijas Sveikatos priežiūros fakultete baigė 127 studentai. Iš jų 46 studijavo Bendrosios praktikos slaugą, jiems diplomai įteikti sausio mėnesį. Studijas su pagyrimu šiame fakultete taip pat baigė 9 studentai. Nuolatinėse studijose mokėsi 195, ištęstinėse – 142 studentai.

Šiaulių valstybinės kolegijos direktorė dr. Lina Tamutienė, sveikindama į diplomų įteikimo iškilmes gausiai susirinkusius absolventus ir jų artimuosius, priminė šiai studentų laidai tekusius pandemijos ir karantino iššūkius, pasidžiaugė, kad kartu pavyko nugalėti visus sunkumus tam, jog būtų galima didžiuotis įgytu išsilavinimu ir puikiomis perspektyvomis.

Diplomų įteikimo šventės buvo turtingos kalbėtojų, norinčių padėkoti už pagalbą ir bendrystę, pasidžiaugti galutiniu rezultatu – profesinio bakalauro diplomu. Vienas po kito į sceną tarti žodžio lipo įvairių programų absolventai. Jie prisiminė smagias studijų metų akimirkas, dėkojo savo aukštajai mokyklai už suteiktas žinias ir įgūdžius, patirtis, skatinančias asmeninį augimą. Daug šiltų žodžių buvo skirta akademinių grupių kuratoriams.

Šiaulių valstybinės kolegijos Studentų atstovybės sveikinimuose absolventams skambėjo linkėjimai nepamiršti savosios Alma mater ir sėkmingai keliauti pasirinktu profesiniu keliu.

Socialiniai partneriai absolventams linkėjo profesinio augimo, giriamųjų žodžių skirta ir kolegijai už puikų profesionalių specialistų, kurių visada reikia ne tik miestui, regionui, bet ir visai šaliai, parengimą.

Vasara – pasirinkimų metas būsimiems studentams. Priėmimas intensyviai vyksta, kviečiame konsultuotis, domėtis, klausti ir tapti mūsų aukštosios mokyklos dalimi!

Šiaulių valstybinė kolegija stojantiesiems šiemet siūlo 20 studijų programų sveikatos, socialinių, informatikos, inžinerijos mokslų bei verslo ir viešosios vadybos studijų krypčių grupėse

Stojančiuosius kviečiame konsultuotis telefonu 8 615 97 114 arba el. paštu .

ŠVK – asmenybę auginančios patirtys!

 

Viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis