Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Svarbi informacija šiauliečiams – bus uždaroma pervaža

Nuo liepos 18 d. 4 val. iki liepos 19 d. 2 val. remontui uždaroma geležinkelio pervaža Bačiūnų gatvėje (kelyje Nr. 2105) ties Rėkyva. Šios pervažos apvažiavimo maršrutai labai nepatogūs ir ilgi, tad gyventojams jau dabar patariama planuoti tos dienos keliones.

Įmonės „Žemaitijos eismas“ atstovas Algirdas Vitkevičius komentavo, kad kelyje iš Rėkyvos link Tytuvėnų esanti geležinkelio pervaža daugeli metų buvo neremontuota, dėl to susidarė išplovos, nusėdo plokštės. Remonto metu numatoma keisti skaldos sluoksnį, jei reikės – pabėgius, bus reguliuojami plokščių aukščiai. Po remonto pagerės pervažiavimo kokybė automobiliams ir traukinių eismo saugumas.

Kad vairuotojai kuo ankščiau sužinotų apie laukiančius darbus, jau liepos pirmosiomis dienomis įrengti informaciniai stendai, informuojantis apie pervažos uždarymo datą ir laiką, atsiras ir ženklai informuojantys apie apylankos maršrutus.

 Pervažos atnaujinimo organizatoriai sako, kad jei neatsiras nenumatytų nesklandumų, darbus atliks per nepilną parą. Šiauliečiams ir Šiaulių rajono gyventojams tą liepos 18-ąją patariama vengti maršrutų, kuriuose reikėtų kirsti Rėkyvos pervažą.

 

Schemoje matoma, kad apylankų maršrutai labai ilgi ir kelionė jais pareikalaus daug papildomo laiko.

Šiaulių miesto savivaldybės informacija

Jauniaus Riškaus nuotrauka

Viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis