Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Verslas kviečia prisidėti prie Šiaulių akademijai skirto paramos fondo

Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmai (ŠPPAR) pasirašė sutartį su Vilniaus universiteto fondu dėl vardinio ŠPPAR subfondo steigimo. Šis subfondas veikia tvarios investicijos principu, todėl visa investicijos grąža bus naudojama VUŠA bendruomenės veiklai, studentų paramai ir su akademija susijusiomis veiklomis finansuoti.

VU Fondas skirtas:

gautomis pajamomis užtikrinti universiteto papildomą finansavimą;

finansuoti talentingiausių studentų studijas ir steigti stipendijas;

remti aukščiausios kokybės mokslinius tyrimus, globalius poreikius atitinkančias studijų programas;

finansuoti gabiausių studentų ir mokslininkų stažuotes;

pritraukti geriausius Lietuvos ir užsienio dėstytojus bei tyrėjus;

skatinti didelę pridėtinę vertę kuriančius projektus.

 

„Ši iniciatyva yra itin svarbi mūsų akademijai. Mūsų parama ne tik prisidės prie akademijos augimo ir jos tarptautinio konkurencingumo stiprinimo, bet ir padės užtikrinti, kad VU Šiaulių akademijos bendruomenė turėtų galimybes augti, tobulėti ir prisidėti prie įvairių inovatyvaus mokslo produktų kūrimo. Kiekvienas indėlis, nesvarbu didelis ar mažas, turės tiesioginę įtaką akademijos ateičiai. Tai yra puiki galimybė parodyti mūsų regiono įsipareigojimą skatinti švietimo pažangą ir kurti stiprią akademinę bendruomenę“, – sako Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas Vytis Lembutis.

 

ŠPPAR šiai iniciatyvai jau skyrė 50 000 EUR, tačiau tikslas yra kur kas didesnis – šią sumą padvigubinti. Kartu su Šiaulių miesto ir regiono pavieniais rėmėjais ir verslo atstovų pagalba planuojama pasiekti 100 000 EUR neliečiamo kapitalo dydį.

Fiziniai asmenys gali tiesiogiai remti iki 1 500 EUR nepasirašant jokių sutarčių, o norintiems paremti  didesnėmis nei 1 500 Eur – bus kviečiami pasirašyti paramos sutartį. Paramos sumai viršijus 14 500 EUR atsiras prievolė sutartis tvirtinti notariškai. Visiems juridiniams asmenims, pasirašiusiems paramos sutartis, atsiranda galimybė pasinaudoti mokesčių lengvatomis.

 

Kviečiame prisijungti prie šios iniciatyvos ir prie savo bendruomenės augimo. Daugiau informacijos galite rasti pridedamuose dokumentuose arba susisiekite nurodytais kontaktais.

Apie subfondą VU Šiaulių akademijai remti

Subfondo paramos sutartis

Kontaktai:

Aistė Čepaitienė

+370 616 09730

 

Subfondo rekvizitai:

Gavėjas: Paramos fondas Vilniaus universiteto fondas (į/k 304222713)

LT12 7300 0101 8556 2392

Paskirtis: Parama ŠPPAR subfondui

 

Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmų informacija

Viešųjų ryšių koordinatorius Vitalis Lebedis