Paieška...
Išplėstinė paieška
Uždaryti
background

Nevyriausybinės organizacijos kviečiamos deleguoti atstovus į Šiaulių miesto savivaldybės asmens su negalia gerovės tarybą

Šiaulių miesto savivaldybės administracija kviečia Šiaulių miesto savivaldybės teritorijoje veikiančias nevyriausybines organizacijas, atstovaujančias asmenims su negalia, deleguoti atstovus ir jų pakaitinius atstovus į Šiaulių miesto savivaldybės asmens su negalia gerovės tarybą (toliau – Gerovės taryba).

Gerovės tarybos tikslas – užtikrinti veiksmingą Šiaulių miesto savivaldybės institucijų, įstaigų ir Šiaulių miesto asmenų su negalia interesų ir jų interesams atstovaujančių nevyriausybinių organizacijų, bendruomenių bendradarbiavimą, sudarant galimybę asmenims dalyvauti sprendžiant su jais susijusius klausimus įvairiose Savivaldybės institucijose ir įstaigose, skatinti asmenų aktyvų dalyvavimą Savivaldybės gyvenime, siekti, kad Savivaldybės priimami sprendimai atitiktų asmenų poreikius, teises ir interesus.

Šiaulių miesto savivaldybės asmens su negalia gerovės tarybos nuostatai >>>

Informaciją apie nevyriausybinių organizacijų deleguojamus atstovus ir jų pakaitinius atstovus prašome pateikti Šiaulių miesto savivaldybės administracijos Socialinių paslaugų skyriui (nurodant deleguojamo atstovo ir pakaitinio atstovo vardą , pavardę, organizacijos pavadinimą, pareigas, elektroninio pašto adresą, kontaktinio telefono numerį) iki 2024 m. birželio 17 d., el. p. ar per e. pristatymo sistemą.  

Dėl papildomos informacijos galite kreiptis į Šiaulių miesto savivaldybės administracijos Socialinių paslaugų skyriaus asmenų su negalia reikalų koordinatorę (vyr. specialistę) Justiną Skerstonę (Tilžės g. 170, Šiauliai, 19 kab.), telefonas pasiteirauti +370 41 509 573, el. paštas .

Šiaulių miesto savivaldybės administracijos Socialinių paslaugų skyriaus informacija; nuotrauka - www.unsplash.com
Į komentarus neatsakome
Neteisingas
Neteisingas
captcha
Neteisingas